Oferta Supermarket Selgros

Oferta Magazin Selgros

Tipul serviciilor

Supermarket. Furnizor de produse alimentare si nealimentare.

Avantaje pentru membrii Pro Lex

Ofertă numai pentru companii!

– Reducere 2% la valoarea produselor achizitionate, mai putin la produsele din tutun, alcool, ambalaje si cele din din reclama curenta a Selgros.

– Reducerea oferita membrilor ProLex se aplica direct pe factura de achizitie.

– Reducerea este posibilă doar prin prezentarea la casa de marcat a Legitimației de cumpărare/cardului Selgros.

Procedura de accesare a avantajului

1. Pentru intrarea în posesia legitimației de cumpărare Selgros, membrii ProLex se vor prezenta personal la Biroul Informații Clienți în unul din magazinele Selgros. Aici găsiți Rețea magazine Selgros

2.  Prin prezentarea adeverinței de membru de sindicat Pro Lex generată de aplicația de telefonie mobilă ProLex Club și a actului de identitate, membrul ProLex intră în posesia legitimației de cumpărare Selgros.

3. La începutul fiecărui an, membrii Pro Lex au obligația ca până în data de 30 ianuarie, inclusiv, să prezinte din nou adeverința de membru. În lipsa acestui demers, Selgros va dezactiva facilitatea de reducere de prețuri.

!!! Condițiile speciale de cumpărare sunt retrase în situația în care titularul nu mai întrunește calitatea de membru al Sindicatului Național Pro Lex sau nu respectă  condițiile generale de cumpărare.

Contact companie

Rețea magazine Selgros

In cazul apariției unei reclamații cu privire la beneficiul acordat în baza cardului de cumpărături, Selgros asigură preluarea și soluționarea reclamației prin intermediul Numarului Verde cu apel gratuit 08008-7354767, de luni până vineri între orele 09 – 18.

Locaţie

Rețea magazine Selgros

 

Prin ce se recomandă firma

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Comentarii

comentarii