Oferta litoral H. Melodia****- statiunea Venus – –

Oferta litoral H. Melodia****

statiunea Venus –  –

   Situat la granița dintre stațiunea Venus și Cap Aurora, Hotel Melodia a fost transformat integral, în 2012, dintr-un simplu hotel pe litoralul românesc într-o fermecătoare simfonie de vacanță. Are un design în deplină armonie cu serenitatea vacanțelor de vară și este înconjurat de 13.000 m² de vegetație impecabil întreținută. Hotel Melodia este la limita subtilă dintre tumultul unei stațiuni pline de viață și relaxarea unei vacanțe în natură, ca tu să poți experimenta tot ce este mai bun din ambele lumi.

   Conceptul Hotel Melodia are în centrul său grija pentru confortul oaspeților noștri. Prețuim fiecare clipă pe care o petreci aici și ne dorim să rămâi cu cele mai frumoase amintiri, de fiecare dată. Paleta largă de facilități, specifică unui hotel de 4 stele – plajă privată, piscină generoasă, multiple activități pentru copii, programe artistice seară de seară – este completată de calitatea superioară a serviciilor. Dintre facilitățile noastre enumerăm: plajă privată, piscină exterioară, bar, restaurant, programe de divertisment, loc de joacă pentru copii, salon de înfrumusețare, centru SPA și o sală de conferințe și evenimente private.

Procedura de accesare a avantajului

Dovada calităţii de membru al Sindicatului Naţional Pro Lex se poate face, după caz, cu legitimaţie de tip QR din aplicaţia Pro Lex Club, cu adeverinţă eliberată în format letric sau adeverinţă generată de aplicaţia Pro Lex Club.

 

Adresa: Strada Gala Galaction, Venus 905504;  mail: info@hotelmelodia.ro; tel. 0752.099.160

site https://hotelmelodia.ro/

Rezervarile se trimit pe mail: info@hotelmelodia.ro

Comentarii

comentarii