Ofertă – ACCENT BIJUTERII –

Ofertă ACCENT BIJUTERII 

Tipul serviciilor

Magazin bijuterii

Avantaje pentru membrii Pro Lex:

– 10% reducere la toată gama de argint și

– 5% reducere la bijuteriile din aur,

 atât în magazinul din Bucureşti, str. Mendeleev nr. 44, cât și în magazinul online aflat la https://comaccent.ro/

Procedura de accesare a avantajului

  1.           Acordarea beneficiilor în magazinul online se vor realiza doar prin opțiunea “Comandă rapidă”,numai dacă membrii vor trimite un email pe adresa office@comaccent.ro la care va atașa dovada calităţii de membru al Sindicatului Naţional Pro Lex;
  2.            Beneficiile mai pot fi folosite și de soțul/soția membrei/membrului Sindicatului Național Pro Lex, numai dacă dovedesc că sunt soțul/soția membrului și dacă prezintă dovada calității de membru al soțului/soției (carte de identitate sau certificatul de căsătorie).
  3. Beneficiile nu se vor cumula cu alte oferte existente pe site și se vor acorda în afara programului de reduceri al COMACCENT SRL.

Dovada calităţii de membru al Sindicatului Naţional Pro Lex se poate face, după caz, cu legitimaţie de tip QR din aplicaţia Pro Lex Club, cu adeverinţă eliberată în format letric sau adeverinţă generată de aplicaţia Pro Lex Club.

Contact:

tel.: 0213174111

E-mail: office@comaccent.ro

Locaţie: 

 La magazinul nostru, situat lângă Piața Romană, strada Mendeleev nr. 44, o echipă de profesioniști vă stă la dispoziție.

Prin ce se recomandă firma:

Comaccent SRL este o companie specializată în conceperea, producția și comercializarea de bijuterii unicat din aur și argint. Datorită experienței de peste 25 de ani în domeniu, produsele excelează nu doar prin designul deosebit ci și în privința materialelor naturale, care sunt prelucrate cu grijă, manual.

Veritabile opere de artă, bijuteriile se nasc din inepuizabila pasiune și creativitate a maeștrilor bijutieri. O paletă coloristică largă de pietre prețioase și semiprețioase îmbinate cu argint, lemn, sidef sau os, oferă o experienţă vizuală de neegalat.

Suntem certificaţi GIA (Institutul American de Gemologie) în cunoaşterea şi gradarea diamantelor.

Comentarii

comentarii