OFERTA – CRAMA HERMEZIU –

    Crama Hermeziu se dezvoltă astăzi în cadrul grupului de firme Domeniile Lungu, o afacere de familie, susținută și dezvoltată prin investiții în tehnologie și modernizare. Vinurile obținute de Crama Hermeziu au o legătură specială cu pământul, fiind concepute pentru a transmite mai departe istoria locurilor de unde provin.

Albe, roșii sau roze, vinurile pe care Crama Hermeziu le aduce în atenția publicului conțin prin excelență particule de poveste, mister și literatură.

Relieful terasat și tehnica modernă reușesc, din 2006 de când începe istoria Cramei, să compună un mediu perfect pentru strugurii cultivați pe cele 132 de hectare de teren. Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Busuioacă de Bohotin, Fetească Albă, Fetească Regală, Risling de Rhin, Fetească Neagră sau Muscat Ottonel sunt soiuri vinificate cu grijă de oenologi recunoscuți, cu utilaje în întregime din import, de la prestigioasa firmă italiană Casa Grande, pentru a obține vinuri premiate, cu o foarte bună aciditate naturală.

Pentru a beneficia de oferta specială de 10% aplicată la cumpărarea online a vinurilor preferate, este necesar să accesați site-ul www.cramahermeziu.ro/magazin și apoi să introduceți pentru finalizarea comenzii, codul de reducere menţionat in aplicaţia PRO LEX Club.

Notă: Codul se va scrie în secțiunea “DETALII COMANDĂ Ai un cupon? Dă clic aici pentru a-ți introduce codul”

Comentarii

comentarii