TMB: Obliga pârâta Arhivele Nationale la plata drepturilor salariale catre BERGHEA MARIANA reprezentând diferenţa între salariile cuvenite ca urmare a aplicării nivelului maxim de salarizare din cadrul categoriei profesionale, familiei ocupaţionale

TMB:

Nr. unic (nr. format vechi) :

472/98/2020
Data inregistrarii 27.07.2020
Data ultimei modificari: 21.10.2020
Sectie: Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale
Materie: Litigii de muncă
Obiect: drepturi băneşti declinat
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
BERGHEA MARIANA PRIN SINDICATUL NAŢIONAL AL POLIŢIŞTILOR ŞI VAMEŞILOR PRO LEX Reclamant
ARHIVELE NAŢIONALE ALE ROMÂNIEI Pârât

 

Şedinţe

13.10.2020
Ora estimata: 09:00
Complet: C31
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge exceptia autoritatii de lucru judecat ca neintemeiata. Admite cererea.

Obliga pârâta la plata drepturilor salariale reprezentând diferenţa între salariile cuvenite ca urmare a aplicării nivelului maxim de salarizare din cadrul categoriei profesionale, familiei ocupaţionale, pentru aceeaşi funcţie şi grad profesional şi salariile efectiv achitate reclamantei începând cu data de 09.09.2016 şi până la data rămânerii definitive a hotărârii, actualizate cu indicele inflaţiei de la data scadenţei lunare până la data plăţii efective.

Obliga pârâta la plata dobânzii legale aferente drepturilor salariale rezultând din diferenţa dintre salariile cuvenite şi cele efectiv achitate reclamantei, de la data scadenţei lunare până la data plăţii efective.

Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţarea hotararii se face prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei.
Document: Hotarâre  5213/2020  13.10.2020

Comentarii

comentarii