Reducere la carburant 30-42 bani prin benzinariile ROMPETROL, MOL, LUKOIL și GAZPROM

Prin parteneriatul cu Cardoil Avantaj, Pro Lex oferă membrilor săi o reducere cuprinsă între de 30- 42 bani/litru față de prețul afișat la pompă pentru achiziționarea carburantului din stațiile ROMPETROL, LUKOIL, MOL sau GAZPROM.

Aceste carduri funcționează ca un CARD DE DEBIT care se încarcă în avans prin virament bancar sau depuneri numerar, și sunt dedicate membrilor de sindicat care doresc reducerea costurilor la combustibil prin depunerea sumei dorite pentru alimentarea contului personal prin intermediul unei platformei de gestiune on-line, după încheierea unui contract individual cu firma parteneră.

Achiziția de combustibil se va face la prețul afișat la pompă, urmând ca la finalul lunii să se crediteze contul cu reducerea stabilită prin contract.

Membrii de sindicat pot alege unul sau doi furnizori, pot achiziționa mai multe carduri de la același furnizor în situația în care doresc și pentru membrii de familie sau pentru alte persoane. Toate operațiunile, vor putea fi urmărite prin platforma de gestiune pe care o puteți accesa  pe adresa https://cardoilavantaj.ro

Pentru încheierea unui contract cu firma CARDOIL AVANTAJ și accesarea ofertei, Cumpărătorul, membru al Sindicatului Național Pro Lex, va contacta Vânzătorul, CARDOIL AVANTAJ, la numărul de telefon 0799797776, sau la adresa de e-mail:  mihaela@cardoilavantaj.ro  și va trimite următoarele documente:

  • Copie foto Cartea de Identitate;
  • Adeverință care să ateste calitatea de membru de sindicat generată de Aplicația ProLexClub, meniul: ProfilCardurile se emit doar pe numele membrilor Sindicatului Pro Lex;
  • Adresa unde doriți să primiți cardul/ cardurile;
  • Cont IBAN/ banca unde aveți contul deschis;
  • Adresa de e-mail;
  • Nr de telefon
  • Furnizorul/ furnizorii aleși și numărul de carduri pentru fiecare dintre aceștia.

 

Procedura de accesare a ofertei și de utilizare a cardurilor este detaliată în contractul cu partenerul CARDOIL AVANTAJ. Reprezentantul acestuia, va oferi toate informațiile necesare completării contractului de furnizare a carburanților și pentru activarea cardurilor de carburant.

Emiterea acestor carduri și transmiterea la adresa solicitată se face fără costuri pentru membrii de sindicat.

Orice persoană poate deveni membru de sindicat prin completarea adeziunii și plata recurentă on- line a cotizației, totul prin aplicația de mobil ProLex Club.

Reducerea este diferită în funcție de furnizorul de combustibil ales.

Mai multe detalii în Aplicația ProLex Club (descarcabila din Magazin Play sau APP Store).

Comentarii

comentarii