Oferta litoral H. Favorit***- statiunea Venus – 2023 –

Oferta litoral H. Favorit***

 statiunea Venus – 2023 –

   Răsfățat de vegetație și situat într-una dintre cele mai liniștite zone din Venus, Hotel Favorit vă răsfață la rândul său. În 2018 a fost transformat într-unul dintre cele mai confortabile hoteluri de pe litoralul românesc și dotat cu tot ce aveți nevoie pentru o vacanță relaxantă. Fiecare dintre cele 220 de camere au balcon individual, aer condiționat și frigider, perfecte pentru dimineți revigorante și seri răcoroase.
   Printre facilitățile cele mai apreciate de oaspeții noștri se numără apropierea de plajă, la doar 200 m distanță, și parcarea gratuită, aflată în fața hotelului. De asemenea, șederea poate fi achitată cu vouchere de vacanță Sodexo, Edenred și Cheque Vacances, pe suport de hârtie sau card. Iar cea mai iubită facilitate este cazarea cu animale de companie, o opțiune rară pe litoralul românesc și nu numai.

Hotel Favorit – Camere Standard – 3 stele

Oferta limitata – sejururi de minim 6 nopti –

Procedura de accesare a avantajului

Dovada calităţii de membru al Sindicatului Naţional Pro Lex se poate face, după caz, cu legitimaţie de tip QR din aplicaţia Pro Lex Club, cu adeverinţă eliberată în format letric sau adeverinţă generată de aplicaţia Pro Lex Club.

Adresa: str. Iuliu Maniu, nr. 7, Venus 905504;  mail: info@hotelfavorit.ro; tel. 0751 035 009

site https://hotelfavorit.ro/

Rezervarile se trimit pe mail: info@hotelfavorit.ro

 OFERTA AICIDescarca oferta H Favorit 2023

Comentarii

comentarii