Suplimente alimentare premium NewLife cu discount

Tipul serviciilor:

Comercializare suplimente alimentare premium

Avantaje pentru membrii ProLex:

  • Membrii care achiziționează suplimente alimentare premium NewLife+, pentru ei și familiile lor, la o valoare a cumpărăturilor mai mică de 700 lei, beneficiază de o reducere de 15%
  • Membrii care achiziționează suplimente alimentare premium NewLife+, pentru ei și familiile lor, la o valoare a cumpărăturilor mai mare de 700 lei, beneficiază de o reducere de 36%
 

Procedura de accesare a avantajului:

Pentru a beneficia de prețurile preferențiale, membrii ProLex vor folosi  un cupon de reducere pe care îl  găsesc în aplicația ProLex Club. Astfel, membrii de sindicat vor introduce un cod  în momentul finalizării comenzii, accesând AI CUPON?DĂ CLIC AICI PENTRU A-ȚI INTRODUCE CODUL, iar apoi, vor valida dând click pe butonul APLICĂ CUPONUL.

Vânzarea produselor se va face online, prin magazinul aflat la www.newlifebio.eu

Livrarea produselor se va face din depozitul din Sfântu Gheorghe, depozit certificat conform normelor de siguranță ale UE și ale ANSVSA.

Dovada calității de membru se face cu legitimație tip QR sau adeverință generată de aplicația ProLex.

Contact: 0740069795
Adresa de E-mail office@newlifebio.eu
 
Despre noi:

Noi, NewLife European Group, ne-am asumat să lucrăm pentru un viitor în care sănătatea, starea de bine și longevitatea să fie la îndemâna tuturor.

Dacă doriți un supliment alimentar premium, eficient și care acoperă o gamă largă de afecțiuni, atunci sigur îl găsiți la NewLife+, unde oferim soluții naturale pentru sănătatea întregii familii.

Din această perspectivă, am identificat și producem suplimente alimentare premium inovatoare, care aduc beneficii extraordinare stării de sănătate pentru a contribui astfel la creșterea calității vieții tuturor.

Produsele NewLife+ au la bază cele mai recente cercetări științifice, inclusiv studii clinice (detalii pe www.newlifebio.eu) și sunt disponibile în doze și în forme dovedite a fi eficiente. Produsele noastre sunt de ultimă generație, adesea indisponibile în altă parte.

De la înființarea companiei, principiul nostru de bază este să acordăm prioritate calității, siguranței, eficacității și validării științifice a produselor noastre.

Astfel, pentru asigurarea acestui deziderat, am ales să dezvoltăm un parteneriat solid cu una dintre companiile importante pe plan mondial în domeniul cercetării, dezvoltării și producției de suplimente alimentare, cu o experiență de câteva decenii.

Calitatea produselor noastre stă și în rigoarea aplicată proceselor de fabricație. Metodele noastre de producție și ambalare sunt conforme GMP și certificate HACCP, asigurând o trasabilitate și o siguranță maximă.

Garantăm că produsele noastre sunt oferite în cele mai sigure și mai ușor absorbabile forme. Oferim cele mai avansate și cuprinzătoare formule care conțin ingrediente pe care studii de renume le-au dovedit a fi eficiente și biodisponibile.

Deoarece folosim doar acele ingrediente și doze demonstrate științific, pentru a oferi cele mai bune rezultate, suntem în măsură să vă oferim cel mai bun raport calitate/preț de pe piața suplimentelor alimentare din România.

Meritați din plin să vă bucurați de o viață sănătoasă și plină de energie, iar noi, NewLife, suntem aici pentru a vă sprijini în această călătorie.

Suntem dispuși să lucrăm pentru un viitor în care sănătatea, starea de bine și longevitatea să fie la îndemâna tuturor.

Comentarii

comentarii