Traduceri legalizate ProLibris cu discount 10%

Tipul serviciilor:

Domeniul traducerilor 
Traducatorii ProLibris sunt profesionisti autorizati de Ministerul Justitiei, singurul organism din România abilitat cu autorizarea traducatorilor 
 

Avantaje pentru membrii ProLex:

Reducere 10% din prețul standard 

https://pro-libris.ro/servicii/

Procedura de accesare a avantajului:

Prezentare CI și legitimație tip QR sau adeverință generată de aplicația ProLex.

Program: De luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00

Adresa: București, B-dul Dacia nr. 99, etaj 1, sector 2

https://pro-libris.ro/contact/

Telefon: fix  021 619 10 37

mobil 0722 257 762

E-mail:  office@pro-libris.ro

Site https://pro-libris.ro/

D​espre noi:


Scopul nostru este sa fim cei mai buni in domeniul traducerilor legalizate si translatiilor. De aceea preocuparea noastra constanta este imbunatatirea calitatii si promptitudinii serviciilor oferite. Suntem rapizi si eficienti, dar inainte de cuvinte stau faptele deci incercati-ne si sigur va vom convinge!

Suntem o echipa cu potential si experienta in domeniul traducerilor. Prin serviciile noastre facilitam comunicarea, acoperind peste 30 de limbi straine, fiecare dintre acestea in mai multe domenii de specializare.

Sistemul nostru de lucru este conceput pentru a garanta calitatea serviciilor noastre, deoarece stim ca de rezultatul eforturilor noastre depinde succesul clientilor nostri în initiativele lor de comunicare.

Echipa noastra de traducatori profesionisti nu efectueaza doar o simpla convertire a textului în limba tinta, ci va adapta întotdeauna continutul la sistemul lingvistic si cultural, va tine cont de standardele tehnice, cerintele stilistice, realitatile pietii tinta. 

Comentarii

comentarii