ProLex intră în casele membrilor săi: o televiziune unicat, dedicată polițiștilor și angajaților din ANAF!

 

            Pentru prima oară în România, un sindicat alege să pună accentul pe comunicarea cu membrii săi, pe corecta lor informare, pe dezbaterea publică a problemelor lor și pe găsirea de soluții pertinente, aplicabile, pe care să le înainteze sub formă de propuneri către ministerele de resort.

Așadar, astăzi, 14 iulie, Sindicatul Național ProLex intră pe piața media cu un post de televiziune on-line, interactiv, dedicat. O noutate în domeniu, PROLEX TV este un proiect îndrăzneț adaptat vremurilor noi, care şi-a propus să-şi transforme telespectatorii în cei mai informaţi angajaţi din poliţia naţională, din cea locală sau din ANAF.

PROLEX TV se adresează în primul rând membrilor săi din Poliție, Poliție Locală și ANAF, dar și tuturor celor interesați de legislația muncii în domeniu și pe problematica specifică. PROLEX TV își propune să transmită noutăţile legislative, demersurile sindicale, dar mai ales să dezbată şi să găsească soluţii pentru problemele profesionale şi salariale cu care se confruntă angajaţii din toate structurile.

Programele pot fi urmărite accesând site-ul prolex.tv Rezumate ale emisiunilor pot fi văzute și pe pagina prolex.ro, dar şi pe pagina de Facebook PROLEX (www.facebook.com/SindicatulProLex), locul unde dezvoltăm o adevărată comunitate a sindicatului, dar și a bugetarilor direct interesați de subiectele noastre.

Programele PROLEX TV: știri și dezbateri

PROLEX TV va debuta cu un buletin de ştiri şi cu o emisiune de analiză şi dezbatere, urmând ca în viitorul apropiat să-şi extindă grila de programe în funcţie de problematică şi de cerinţele, respectiv aşteptările, publicului-ţintă.

Buletinul de ştiri  aduce în atenţia telespectatorilor evenimente ale zilei din domeniile legislativ, economic, social, sportiv şi sindical, comunicate şi conferinţe de presă ale instituţiilor angajatoare, subiecte din presa zilei .

În emisiunea de analiză şi dezbatere, numită sugestiv DE PARTEA TA,vor fi trecute prin filtrul specialiştilor atât aspectele legislative, cât şi situaţiile concrete din activitatea profesională a poliţiştilor şi vameşilor. Orice membru Pro Lex poate participa activ la emsiune, intrând în legătură directă cu moderatorul şi invitaţii prin intermediul telefonului şi reţelei skype, poate pune în discuţie diverse probleme de interes profesional, social, salarial sau sindical, poate pune întrebari sau poate oferi sugestii şi soluţii.

 

Alături de noi

Personalități de marcă au decis să se alăture proiectului și să-l susțină, aducându-și fiecare aportul cu bogata sa experiență profesională.

Vasile Lincu, președinte al sindicatului Pro Lex:  Înfiinţarea unei televiziuni a sindicatului este un demers firesc, întrucât noi punem foarte mult accent pe comunicare, pe comunicarea cu membrii. Suntem convinși că oamenii informați sunt mai ușor de apărat. Spun că este firesc și pentru că o televiziune reprezintă o nouă etapă, în condițiile în care noi activăm în domeniul presei încă din 2006 cu o revistă și, de la 2000 de exemplare am ajuns la 12.000. Ulterior, am trecut la o altă publicație, adaptată cerințelor membrilor noștri, iar acum, pentru că ProLex ține pasul cu timpurile,trecem la această formă de comunicare modernă și, în opinia mea, extrem de eficientă. Deja știm că acestă formă de comunicare, on-line, cu televiziune în direct, cu rețele de socializare, această interactivitate este ceea ce oamenii își doresc. Practic, noi suntem liantul dintre cei care aplică legea și cei din ministere, care creează legea, care trebuie să îi asculte și care creează cadrul legislativ și logistic pentru desfășurarea în bune condiții a activității.

Ion Popescu, președinte al confederației Meridian (la care Pro Lex este afiliat) este un nume de care se leagă însăși istoria mișcării sindicale din România de după 1989. Această televiziune,PROLEX TV, va fi extrem de importantă pentru cei pe care îi reprezintă sindicatul Pro Lex, dar nu numai. Va fi foarte importantă pentru cei care servesc această meserie, de polițist, dar și pentru toți angajații instutuțiilor statului. Cred că aici va fi un adevărat laborator de abordare a celor mai importante probleme de care se lovesc cetățenii. Succesul televiziunii înseamnă și succesul meu și al sindicatelor în general. Le recomand tuturor să stea cu ochii pe această televiziune, unde eu, unul, mă voi strădui din răsputeri  să-i aduc pe aceia care au un mesaj clar, sincer, atitudine înțeleaptă și moderație. Succes PROLEX TV!

Sediu, studio, investiții

 

PROLEX TV are sediul în centrul Capitalei, în imediata apropiere a Pieței Romane, la Parterul clădirii din strada Mendeelev nr. 36-38.

Studioul beneficiază de aparatură și dotări tehnice actuale și cu un decor modern armonizat în nuanțe de albastru cu accente de maro și bej.

Echipa Prolex tv este formată din jurnaliști profesioniști, cu vastă experiență în domeniu.

Investiția a fost suportată integral de Sindicatul Pro Lex, care, de altfel, este autoritatea care și finanțează televiziunea, ceea ce conferă un grad de independență de sută la sută. Investiția în realizarea studioului s-a realizat din sponzorizări si discount-uri.

PROLEX TV nu este o televiziune comercială. Este o televiziune care își propune să informeze și să dezbată, în mod riguros, teme de interes pentru comunitatea căreia i se adresează.

 

 

 

Comentarii

comentarii